Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen

Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen

4.6 188 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

Dressing
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Schnittlauch grob gehackt
    ½ Bund
  • Zwiebeln geviertelt
    80 g
  • rote Chilischote, frisch (isteğe bağlı)
    ½
  • Olivenöl
    60 g
  • Essig
    20 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    20 g
Salat
  • Bulgur
    200 g
  • Wasser
    400 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Salz
    1 TL
  • Kidneybohnen abgetropft
    255 g
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    300 g
  • Salatgurke in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Pfeffer
    2 - 3 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 332 mg
Protein 24 g
Kalori 1971 kJ / 470 kcal
Yağ 19 g
Lif 10.5 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 44 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...