Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, grob gehackt
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- ½ rote Chilischote, frisch (isteğe bağlı)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Essig
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
Salat
- 200 g Bulgur
- 400 g Wasser
- 10 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 255 g Kidneybohnen, abgetropft
- 300 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 150 g Salatgurke, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1971 kJ / 470 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1h
Champignon-Rucola-Salat
30min
Oliviersalat
3h
Nizza-Salat
40min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40min
Couscous-Salat mit Thunfisch
15min
Couscous-Gemüse-Salat
35min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40min
Bunter Graupensalat
40min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 Min