Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed
- 6 fresh ginger slices
- 6 sprigs spring onions, white part only
- 4 garlic cloves
- 30 g honey
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark sesame oil (roasted)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Lemon Chicken
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30 min