Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
veya 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 400 gramme
- Kalori
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 132 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 77 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de lapin
2sa 35 dk
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Pâté de campagne
48 godz.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Rillettes de lapin
12 Std.