Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
veya 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 400 gramme
- Kalori
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 132 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 77 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine bressane
24 Std.
Pâté de campagne
48h
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Sauce gribiche
15min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté en croûte
7h 45 min
Pâté de lapin
2u. 35min
Rillettes de porc tradition
12h