Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Noix ou noix de pécan finement moulues
5min
Compote poire-rhubarbe
25min
Pannacottas aux épices
4 godz. 30 min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Compote rhubarbe fraise
35min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 godz. 15 min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30min
Compote coing-pomme-framboise
30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min