Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
veya 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1130 kJ / 274 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de campagne
4h 30 min
Terrine de campagne
25h 15min
Rillettes de porc au cidre
2h
Galantine de poulet au foie gras
48 godz.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Sauce gribiche
15 Min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de porc tradition
12h