Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Rillettes de lapin
12 Std.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Rillettes de porc tradition
12 Std.