Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine bressane
24u.
Sauce à l'oseille
25min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Terrine de campagne
4u. 30min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Rillettes de poulet
6u.
Délice de foies au riesling
2óra 50p
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Coulis de tomates
35min
Sauce gribiche
15 Min