Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3u.