Cihazlar ve Aksesuarlar
Vinegar Pork Knuckle
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 15 dk
8 portions
Malzemeler
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
31 g
Kalori
1628 kJ /
389 kcal
Yağ
26 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Braised pork belly
55 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Yam Rice
45 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Spring onion pork ribs
1sa
Pork Belly Cabbage Rice
45 dk