Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut, am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern, abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 111 kJ / 267 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Verde
10 min
Forellenmousse
5 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Vitello Tonnato
48h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 dk
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 dk
Tomato Tonnato
15 dk
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 dk
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 dk
Thunfischpâté
4h 20min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min