Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut, am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern, abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 111 kJ / 267 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Vitello Tonnato
48h
Thunfischmousse
10 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Tomato Tonnato
15 Min
Forellenmousse
5 Min