Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut, am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern, abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 111 kJ / 267 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Vitello Tonnato
48 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Iberico-Schinken-Creme
10 Min
Thunfischmousse
10 Min
Forellenmousse
5min
Thunfischpâté
4h 20min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Tomato Tonnato
15min
Thunfisch-Tapenade
5min