Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Whiskey-Sahne-Zabaglione
- 100 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 60 g Apfelsaft
- 40 g Zucker
- 6 Eigelb
Birnen und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Birnen, geviertelt, entkernt
- 2 Stückchen Butter (à 2 cm)
- 1 Prise Safran
- 1 EL Vanillezucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1538 kJ / 368 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 godz.
Sous-vide Apfel
1 godz. 15 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Rhabarber-Parfait
8 Std. 50 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 godz.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 godz.
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min