Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2166.5 mg
Alternatif tarifler
Moroccan chicken with couscous
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Layered lamb curry
1 Std.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Beef with Mushrooms
30 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min