Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 718 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte au beurre rouge
40 min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1 Std. 40 Min
Far breton aux pruneaux
2h
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Petits moelleux vapeur à l'orange
55 min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Soufflé aux agrumes
30 min
Moqueca de poisson à la farofa
50 min
Brandade de morue
24j 35 menit
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Encornets à la provençale
55 min