Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 44 g / 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g / 10 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Alternatif tarifler
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté de campagne
48 godz.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Irish meatloaf
1sa 10 dk
Pain de viande à l'orientale
1sa