Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 44 g / 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g / 10 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Alternatif tarifler
Pain de viande à l'orientale
1h
Terrine de poulet à l'estragon
24 godz.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine bressane
24 godz.
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35 min
Pâté de campagne
48u.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Rillettes de canard
2h 30 min