Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 384 kJ / 92 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Dessertsauce
15min
Karamell-Pudding
1 godz.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Gedämpfte Zimt-Äpfel mit Vanille-Sabayon
20 min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min