Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 500 g de chou-rave, coupé en bâtonnets (1 x 4 cm)
- 200 g de pois mange-tout
- 200 g de tomates cerise
- 1 échalote
-
3
brins de cerfeuil frais, équeutés
veya ¼ c. à café de cerfeuil, déshydraté - 1 petite orange (½ c. à café de zeste râpé et jus)
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de vin blanc
-
10
g d'érythritol
veya 10 g de xylitol - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de moutarde
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 10.1 g
Alternatif tarifler
Chou rouge aigre-doux
35min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25min
Potée de haricots azuki à la provençale
13 Std.
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Tajine de légumes-racine au carvi
1 godz.
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Salade de betterave
15min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min