Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
35 Min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 godz. 5 min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 Std. 15 Min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 Std. 30 Min
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40 Min
Lotte crémeuse au safran
3h 35 min
Tempura de calamars
40 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.
Risotto milanais au safran
30 Min