Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Spaghetti à la crème d'aubergine
40 min
Soupe de pois chiches épicée aux moules
30 min
Risotto aux cèpes
35 min
Poulpe mariné
7h 5min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Tarte au poulet et aux asperges vertes
1 Std. 50 Min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40 min
Marrons glacés
72 godz.
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min