Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (isteğe bağlı)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
veya 150 g de feta, émiettée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1 godz. 15 min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Gaspacho de melon
10 min