Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (isteğe bağlı)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
veya 150 g de feta, émiettée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4 godz. 15 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 Min
Gaspacho
2h 25min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Velouté de châtaigne
35 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min