Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 dk
Lonza, salsicce e cipolle
50 dk
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20min
Puccia
1h 30min
Virtù teramane
1sa
Zuppa di patate e mais
55 dk
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 dk
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Salamelle con le verze
1h 5min