Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla birra bruna
3h
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1h
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Pollo in fricassea
50min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Scaloppine alla perugina
30 min