Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di sarde fresche, pulite, deliscate e a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 15 g di uvetta passa, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 15 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cipolle a fettine sottili
- 200 g di sedano a tocchetti
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 25 g di capperi sotto sale, dissalati
- 400 g di pomodori pelati a pezzi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 18.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada al salmoriglio
5min
Sarde a beccafico
35 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Panelle
1h 25 min
Polpette con le sarde
25min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30 min.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min