Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
veya 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Triglie in salsa piccante
30 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30 Min
Baccalà alla ligure
1h
Coda alla vaccinara
3 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Calamari alla marchigiana
35 min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min