Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
veya 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio alla ligure
3h 20min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1h 15min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Pozole di pesce
1h 15min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 min
Cous cous con calamaretti
40min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Astice in bella vista
1h 15min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min