Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaio raso di grani di pepe rosso
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di vino bianco
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 3552 kJ / 849 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 80.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Cozze al vino bianco
40 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Fagottini di polpo
1 Std. 40 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1hod. 25min
Marinatura alla birra
15 Min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 Min
Cozze alla Medoc
50 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min