Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1567.1 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Cioppino
55min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Steak
1h 30min