Uyumlu sürümler
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mini soufflè
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 400 g di cimette di broccoli romanesco
- 1000 g di acqua
- 120 g di latte intero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Fonduta al caprino
- 200 g di caprino
- 50 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 793.6 kJ / 189.7 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 369.6 mg
Alternatif tarifler
Flan al cavolo viola
55min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan al topinambur
40 Min
Flan di carote
50 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Flan di cavolfiore
45 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min