Torta salata asparagi e provola

Torta salata asparagi e provola

4.2 21 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
12 fette

Malzemeler

Pasta matta
  • 270 g di farina tipo 00
  • 130 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto bianco
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 250 g di acqua
  • 450 g di asparagi verdi puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 40 g di provola a pezzi
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 90 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di provola a fette

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 379.4 mg
Protein 10.2 g
Kalori 866.9 kJ / 207.2 kcal
Yağ 10.5 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 4.1 g
Karbonhidrat 19.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...