Slow Cooking Wurzelgemüsetopf

Slow Cooking Wurzelgemüsetopf

3.1 15 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 15 dk
5 Portionen

Malzemeler

  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln in Spalten (5 mm)
    200 g
  • Quinoa
    80 g
  • Bulgur
    80 g
  • Süßkartoffeln in Würfeln (3 cm)
    300 g
  • Pastinaken in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • weiße Rüben in Würfeln (2 cm)
    100 g
    100 g Kohlrabi, in Würfeln (2 cm)
  • Knollensellerie in Würfeln (1,5 cm)
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 TL
    ½ Würfel Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Wasser
    700 g
  • Dijonsenf
    15 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Thymian, frisch
    2 Zweiglein
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Koriandersamen
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 233 mg
Protein 7 g
Kalori 1092 kJ / 260 kcal
Yağ 6 g
Lif 10 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 43 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...