Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 80 g Quinoa
- 80 g Bulgur
- 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 100 g Pastinaken, in Würfeln (2 cm)
-
100
g weiße Rüben, in Würfeln (2 cm)
veya 100 g Kohlrabi, in Würfeln (2 cm) - 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya ½ Würfel Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- 15 g Dijonsenf
- 10 g Tomatenmark
- 2 Zweiglein Thymian, frisch
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 233 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchweizennudeln (glutenfrei)
35 min
Gebackene Bohnen
1h 25 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Grüne Gemüsesuppe
35 min
Melanzani sous-vide
40min
Kokosjoghurt (vegan)
12h 25 min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10 λεπτ.
Kren, milchsauer vergoren
72h 25min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Linsen mit Mangold und Speck
30 min