Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Butter
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
-
200
g Rote Rüben, roh, geschält in Stücken
veya 200 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken - 100 g Rotwein
- 3 TL Vanillezucker
- 200 g Sauerkraut
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- ½ Zimtstange
- 1 - 2 Birnen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 30 - 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1576 kJ / 376 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 931 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 godz. 30 min
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1 godz.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30 min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Menü: Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse; Topfenauflauf
1h 25min
Talggen
1h 40 min
Ratatouille
45 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 godz.