Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 500 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 2 Bio-Zitronen
- 500 g Schwarzwurzeln
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Kapern, eingelegt
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Speisestärke
- Pfeffer, frisch gemahlen, zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1972 kJ / 471 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 628 mg
Alternatif tarifler
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55 min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1sa 30 dk
Cremespinat
30 dk
Velouté von Topinambur
30 dk
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 dk
Topinamburpüree
40min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Grüne Gemüsesuppe
35min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 dk
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 dk
Mangold-Crèmesuppe
35min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min