Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 949.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Tom kha prawns
25 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Coconut fish curry
1h 10min