Xi hu niu rou geng (beef broth)

Xi hu niu rou geng (beef broth)

4.2 29 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet partially frozen, then cut into thin slices
    120 g
  • cornflour plus 1 teaspoon extra
    1 tsp
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • vegetable oil
    20 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tsp
  • fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks
    80 g
  • silken tofu cut into thin strips
    150 g
  • water plus 2 tablesoons extra
    600 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • egg whites
    3
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2
  • fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground white pepper to taste

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 949.5 mg
Protein 13.4 g
Kalori 604.4 kJ / 143.9 kcal
Yağ 7.8 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 4.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...