
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Butter kalt, in Stücken
- 200 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 90 g Wasser kalt
- ½ TL Salz
Champignon-Duxelle
- 225 g braune Champignons
- 1 EL getrocknete Steinpilze eingeweicht, abgetropft
- 50 g Schalotten halbiert
- 30 g Butter in Stücken
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 50 g Portwein, rot
- 2 Zweiglein Thymian, frisch Blättchen abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Beef Wellington
- Öl zum Braten
- 4 Rinderfilet-Steaks (à 180-200 g und ca. 2,5 cm dick)
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Eier verquirlt
Rotwein-Jus und Fertigstellung
- 50 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweiglein Thymian, frisch Blättchen abgezupft
- 50 g Butter in Stücken
- 100 g Portwein, rot
- 150 g Rotwein
- 100 g Rinderfond
- 20 g Balsamico-Essig dunkel
- 35 g brauner Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1037 kcal / 4341 kJ
- Protein
- 22 g
- Yağ
- 75 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Lif
- 5 g