Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

4.0 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • olive oil
    20 g
  • brown onions cut in wedges
    200 g
  • squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
    650 g
  • chorizo diced (1 cm), to taste
    60 - 80 g
  • carrots diced (1 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    350 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp fish stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced
    ½
  • paprika to taste
    ½ - 1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • judion butter beans drained
    400 g
  • fresh coriander leaves for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1104 mg
Protein 44 g
Kalori 1990 kJ / 475 kcal
Yağ 21 g
Lif 6.9 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 25 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...