Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
450
g stewing steak, diced (2 cm)
veya 450 g beef chuck steak, diced (2 cm) - 220 g lamb's kidneys, rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)
- 40 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 20 g tomato purée
- 80 g red wine
-
350
g beef stock
veya 350 g vegetable stock
Pastry
- 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 125 g suet
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 165 g water, plus extra for sealing
- unsalted butter, for greasing
Steaming
- 2200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3387 kJ / 810 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 42.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yorkshire Pudding
1 Std.
Rhubarb Crumble
55min
Spotted Dick Pudding
2 godz. 45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Bara Brith
10 godz.
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Shortcrust pastry
5 min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min