Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
450
g stewing steak, diced (2 cm)
veya 450 g beef chuck steak, diced (2 cm) - 220 g lamb's kidneys, rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)
- 40 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 20 g tomato purée
- 80 g red wine
-
350
g beef stock
veya 350 g vegetable stock
Pastry
- 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 125 g suet
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 165 g water, plus extra for sealing
- unsalted butter, for greasing
Steaming
- 2200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3387 kJ / 810 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 42.7 g
Alternatif tarifler
Cornish Pasty
1h 30min
Shortcrust pastry
5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Spotted Dick Pudding
2h 45min
Raised Game Pie
24h
Bread Sauce
1h 25min
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Bread Sauce
1h 25min
Christmas Bread Sauce
15min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Red Onion Gravy
25min
Yorkshire Pudding
1h