Cihazlar ve Aksesuarlar
Brodet (Fish stew)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil plus 1 Tbsp60 g
-
onions quartered300 g
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves crushed (see tip)3
-
bay leaf1
-
tomatoes halved500 g
-
water (enough to just cover ingredients)250 - 300 g
-
raisins5 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)500 g
-
fresh mixed seafood to taste400 - 500 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Protein
172 g
Kalori
6873 kJ /
1640 kcal
Yağ
74 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
croatian cuisine
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Basque Chicken
1h 10min
Steamed Garlic Prawns
30min
Chicken Provencale
1h
Veracruz Fish
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Seafood Risotto
40min