Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
-
160
g swede, cut in pieces (3 cm)
veya 160 g turnips, cut in pieces (3 cm) - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1350 kJ / 322.7 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 435 mg
Alternatif tarifler
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken and Barley Stew
50min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Versatile Chunky Soup
50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Tuscan Bean Soup
50min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Spring Vegetable Soup
35min
Lamb and barley soup
50min
Irish stew
1h 30min