Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces
- 100 g celery stalks, cut in pieces
-
160
g swede, cut in pieces
veya 160 g turnips, cut in pieces - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 955 kJ / 228 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 7.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Chicken Noodle Soup
25min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Versatile Chunky Soup
50min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Venison and Potato Goulash
50min
Sautéed Pork with Cider
55min
Tuscan Bean Soup
50min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min