Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1301 kJ / 309 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 628 mg
Alternatif tarifler
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Noodle Soup
25 min
Tuscan Bean Soup
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Scotch Broth
1 Std.
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.