
Cihazlar ve Aksesuarlar
Grisons Barley Soup
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Protein
9.8 g
Yağ
17.3 g
Karbonhidrat
25.1 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
10.3 g
Sodyum
116.4 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Then. Now. Always.
50 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda