Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 116.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Liver Cake
1h 50 min.
Strawberry Layer Cake (TM5)
Değerlendirme yok
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Couscous Cake with Fruit
1h 50 min.
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Garlic Turkey Stew
45min