
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes coupés en quatre
- 60 - 80 g de chorizo détaillé en cubes (1 cm)
- 150 g de carottes détaillées en cubes (1 cm)
- 400 g de tomates concassées en conserve
-
350
g de fumet de poisson maison (voir "Conseil(s)")
veya 350 g de bouillon de fruits de mer (voir "Conseil(s)") - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ½ de piment rouge frais épépiné et émincé
- ½ - 1 c. à café de paprika
- 650 g de calamars coupés en morceaux
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 400 g de haricots blancs en boîte égouttés
- quelques feuilles de coriandre fraîche pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 475 kcal / 1990 kJ
- Protein
- 44 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Lif
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1104 mg