Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Veau bolognaise et polenta
35min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1h 40min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Polenta aux olives
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min