Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veau bolognaise et polenta
35min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4sa 40 dk
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 godz.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 godz.
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min