Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Salz, unjodiert
- 30 g Paprikapulver, scharf
- 10 g Fenchelsamen, ganz
- 10 g Bockshornkleesamen
- 20 g Koriandersamen, ganz
- 10 g Kreuzkümmel, ganz
- 10 g Kardamomkapseln
- 1 Zimtstange, halbiert
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Knoblauchzehen, geschält, halbiert
- 100 g frische Kurkumawurzeln, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 60 g Sonnenblumenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55 min
Ras el Hanout
15 Min
Melanzani sous-vide
40 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 godz. 45 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Ingwerdrink
1h 30min
Kimchi
74 godz. 15 min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Zitronen-Hummus-Nocken
45 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 godz.
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min