Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade
35min
Kärntner Kasnudeln
1 Std. 45 Min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Değerlendirme yok
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 Min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1ωρ. 50 λεπτ.
Grammelknödel
1h 30min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1 Std. 5 Min
Apfelkren
40 Min
Waldviertler Knödel
1h
Erdäpfelknödel
1h 10min