Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Faschierte Laibchen
35 Min
Grammelknödel
1h 30min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30 min
Apfelkren
40 min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1h 25 min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min