Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55 Min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Kren, milchsauer vergoren
72 Std. 25 Min
Gebackene Hollerstrauben
30 dk
B'soffene Kapuziner
1h
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Apfelkren
40 dk
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2 godz. 50 min
Eierschwammerlaufstrich
1 godz. 10 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min