Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinade
- 4 gousses d'ail
- 5 brins de feuilles de coriandre fraîche
- 5 brins de feuilles de persil frais
- 50 g de jus de citron
- 5 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de seiche, émincée en fines lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 762.5 kJ / 182.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1000.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Poulpe mariné
7u. 5min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Moules marinières
30 Min