Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
veya 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 675 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 47.9 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15 min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Mini quiche al radicchio
1h 10 min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30 min