Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
veya 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 675 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 47.9 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche radicchio e speck
2h 30 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Mini quiche al radicchio
1h 10 min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min
Tartellette di scarola
1h 15min