Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Quiche radicchio e bietole
1h 15 min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Crostata con fiori di zucca
1h 30 min