Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 6 pétales de tomate confite
- 2 c. à soupe de zeste de citron non traité, râpé
- 3 ailes de raie, nettoyées et parées
- sel
- poivre moulu
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644.2 kJ / 393.3 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 24.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pintade au chou
1h 10 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Salade de raie
1h 45 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
Lapin à la provençale
1h
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15 min
Raie aux câpres
45 min