Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
veya 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 448 kJ / 108 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Pannacotta au blé noir
2 godz. 30 min
Sauce tomate épicée
25 min
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Bulots au court-bouillon
2h
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45min
Lapin à la provençale
1u.