![Pasta with fennel and tomato sauce Pasta with fennel and tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F9A8B3F-22E9-424D-A23A-05AD9C36A614/Derivates/98101f2c-dc01-4d27-9ade-baea70b5db34.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 9.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Chinese greens
30 min
Lentil bolognese
30 min
Kimchi non-fried rice
1h
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5hod. 40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5hod. 40min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Pasta alla puttanesca
35 min
Vegetable lasagne
1h 35 phút
Sous vide scrambled eggs
35 min