Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 9.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Pasta alla puttanesca
35min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Lentil bolognese
30 min
Vegetarian chilli
35min
Minestrone
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Pasta e fagioli
26h
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Chunky mixed vegetable soup
50min