Pasta with fennel and tomato sauce

Pasta with fennel and tomato sauce

4.3 61 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • vegetable oil
    20 g
  • fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)
    400 g
  • fennel seeds
    1 tsp
  • brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
    60 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • water
    1100 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    ½ tsp
  • balsamic glaze
    ½ tsp
  • pine nuts
    30 g
  • dried penne pasta
    300 g
  • bocconcini drained and cut into halves
    125 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 9.2 mg
Protein 18.5 g
Kalori 2078.6 kJ / 494.9 kcal
Yağ 18.1 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 5.2 g
Karbonhidrat 60.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...