Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (isteğe bağlı)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45 min
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Panacota de matcha
2 Std.
Pudim de manga
5 Min
Gelado de manjericão
8 Std. 15 Min
Tártaro de bacalhau e melancia
Değerlendirme yok
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 godz. 10 min
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4h 5min
Embrulhos de acelga com fiambre e arroz
1 Std.
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Bife com manteiga de ervas
2 godz. 15 min
Porco agridoce com legumes
1h 20 min