Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 2082 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Gratin de moules au curry
50min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Garbure du Béarn
1ωρ. 10 λεπτ.
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5j 30 menit
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13hod. 50min
Bourride
1 Std.
Mijoté de lotte aux épices
50min
Lotte à la diepoise
40 Min
Soupe portugaise à la morue
30 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Brandade de morue et persillade
50min