Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 2082 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Brandade de morue et persillade
50 min
Mouclade charentaise
40 min
Gratin de moules au curry
50 min
Bourride
1h
Lasagne de poireau aux moules
1h 10 min
Tajine de lapin aux fruits secs
1h 25 min
Garbure du Béarn
1h 10 min
Brandade de morue
24j 35 menit
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min