Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 2082 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Garbure du Béarn
1h 10min
Curry de lieu et crosnes
35 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Cassolette de poissons
1h
Rougail de poisson
40 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Gratin de moules au curry
50 min
Bourride
1h