Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 2 œufs
- 4 pavés de saumon frais (170 g chacun)
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 20 cornichons au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 70 g d'huile neutre
- 2 c. à soupe de câpres en saumure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2295 kJ / 551 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Poires au vin rouge
5 godz.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Assiette de vanets
Değerlendirme yok
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Sauce au vin doux
55min
Sauce gribiche
15min
Asperges sauce mousseline
1u.
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Sauce périgourdine
35min