
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 saucisse de Morteau coupée en morceaux de 1 cm environ
- 220 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon pelé
- 1 clou de girofle
- 1 carotte pelée et coupée en deux
- 1 bouquet garni
- 840 g d'eau
- 50 g de moutarde forte
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais ciselé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
- 1 c. à soupe de persil frais ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 581 kcal / 2425 kJ
- Protein
- 25 g
- Yağ
- 40 g
- Karbonhidrat
- 26 g