Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtisson farci
1h 20min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 Min
Epinards à la crème
25min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 Min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Tatin de navets
10óra
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Purée panais potiron
45 Min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min