Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée courgettes et veau au basilic
20min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée butternut-noisettes
50min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1 Std. 5 Min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min
Purée de carottes
30 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 Min