Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan
- 40 g d'oignon coupé en morceaux
- 25 g de beurre
- 250 g de pousses d'épinards frais
- 100 g de crème liquide entière
- ½ c. à café de piment d'Espelette en poudre, et un peu pour le décor
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- 250 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1123 kJ / 269 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Feuilletés au beaufort
1h
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 dk
Cromesquis de saint-nectaire
45 dk
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min